Izvor: RTS, 18.Nov.2023, 14:41

Бараћ: Морамо да покажемо огромну жељу за победом

Тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ изјавио је за сајт клуба пред утакмицу са Крком, да његов тим мора да покаже огромну жељу за победом.
Кошаркаши Меге у недељу од 12 часова дочекују екипу Крке у утакмици 8. кола АБА регионалне лиге.

"Очекује >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нас тешка утакмица, као и свака у овом такмичењу. Крка је добар и агресиван тим, против којег морамо да покажемо огромну жељу за победом од првог минута. Пре свега, желимо да наставимо са добрим играма и надамо се да ће нас то довести у позицију да још једном одбранимо домаћи терен", истакао је Бараћ.
Млади првотимац Меге Олександр Кобзистиј тврди да је екипа спремна за нови изазов.
"Дочекујемо екипу Крке код куће после два везана тријумфа. Они се налазе у серији пораза, тако да морамо да будемо веома опрезни јер ће бити изузетно мотивисани да је прекину победом. Ипак, тренирали смо добро током недеље и спремни их дочекујемо", закључио је Кобзисти.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.