Izvor: RTS, 18.Nov.2023, 10:44

Нови стадион у Лозници један од најсавременијих у Србији

Поред Зајечара и Лесковца нови фудбалски стадион по највишим стандардима Уефе добила је и Лозница. Један од најмодернијих стадиона у Србији биће свечано отворен у 12.00 уз присуство великог броја званица.
После две и по године завршени су радови >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на изградњи фудбалског стадиона у Лозници, чиме је овај објекат постао највећи у граду и један од најсавременијих у Србији.

Од стадиона у Лесковцу и Зајечару, "Лагатор" у Лозници разликује се по изгледу, као и броју седишта којих је око 8.000, али и цени – државу је коштао 3,2 милијарде динара.
Саговорници РТС-а истичу да ће нови стадион допринети развоју спорта у ширем подручју града. 
"Мислим да сваком Лозничанину много значи. Биће прва утакмица у Лозници под рефлекторима и мислим да сваки играч сања о томе да игра утакмицу под рефлекторима са доста навијача", навео је Немања Којић, фудбалер Лознице.
Свечано отварање стадиона у Лозници најављено је за 12.00, а церемонији ће присуствовати и председник Републике Србије Александар Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.