Izvor: RTS, 17.Nov.2023, 07:57

Партизан дочекује последњепласирану Албу у деветом колу Евролиге

Кошаркаши Партизана домаћини су тиму Алба Берлина у утакмици 9. кола Евролиге. Дуел у Арени почиње у 20.45, а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Кошаркаши Партизана, после победе над Фенербахчеом са 85:84 у 7. колу и пораза од Бајерна са 85:94 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Минхену у 8, желе да се на свом терену врате на победничку стазу.

Црно-бели су тренутно на 13. месту табеле са три победе и пет пораза док је Алба последња са седам пораза и само једном победом, па многи сматрају екипу Партизана фаворитом због домаћег терена.
Ипак, тренер црно-белих Жељко Обрадовић у изјавама пре меча истакао је да његов тим очекује врло озбиљна и тешка утакмица против екипе која има специфичан стил игре и са којом су у прошлој сезони имали по пораз и победу.
Играчи Партизана су у изјавама истакли да нису имали много времена за одмор од прошлог меча али да су се добро припремили за вечерашњу утакмицу, те да ће пружити свој максимум.
Утакмица кошаркаша Партизана и Албе из Берлина у Арени почиње у 20.45, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.