Izvor: RTS, 17.Nov.2023, 00:19

Сферопулос: Задовољан сам како смо се борили, морамо да унапредимо игру

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да је задовољан како су се црвено-бели борили против Олимпијакоса и додао да су победника одлучили промашени шутеви његовог тима.
Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Пиреју од екипе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Олимпијакоса 88:83 у деветом колу Евролиге.

"Мислим да смо се добро борили против добре екипе која на домаћем терену игра поготово чврсто. У првом полувремену ско контролисали ритам утакмице и до три минута до краја првог дела меча одбрана нам је била добра. Била је таква да смо на полувремену дискутовали да морамо бити бржи у нападу, превише смо држали лопту у рукама, машили смо неке шутеве и дали премало поена, то је пресудило у овој утакмици", рекао је Сферопулос.
Звезда након девет одиграних кола има скор од три тријумфа и шест пораза.
"И поред разлике у поенима, задовољан сам како смо се борили и шта смо све време покушавали да се вратимо у игру. Најбитније је да научимо из пораза, да унапредимо све што није добро радило и да играмо боље у наставку сезоне", додао је тренер Црвене звезде.
Црвена звезда ће у наредном колу 24. новембра на свом терену дочекати Олимпију из Милана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.