Izvor: RTS, 16.Nov.2023, 18:46

Ђоковић: Нећу да гледам меч Синера и Рунеа, не бих да се нервирам

Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић изјавио је да је имао тежак меч против Хуберта Хуркача и додао да не жели да се нервира да ли ће проћи у полуфинале завршног АТП турнира сезоне у Торину.
Ђоковић је победио Хуркача 7:6 (7:1), 4:6, 6:1 у мечу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << трећег кола Завршног турнира у Торину, али још није обезбедио пласман у полуфинале. Српском тенисеру ће само победа Јаника Синера против Холгера Рунеа обезбедити пласман у полуфинале.
"Изузетно тежак меч, поготово из перспективе ритерна јер сам играо против играча који није имао шта да изгуби јер је ушао као алтернатива. Добро се спремао, ушао је релаксиран у меч, сервирао је изванредно. Било је тешко читати сервисе од 220 километара на сат, плус прецизност. Имао сам мале шансе, одиграо сам одличан тај-брејк. Други сет, један лош гем са моје стране и то је било довољно. У трећем му је опао проценат првог сервиса. Једноставна анализа", казао је Ђоковић после меча.
Меч између Синера je заказан за 21 час. На питање да ли ће гледати овај меч, Ђоковић је одговорио:
"Можда ћу гледати, долазе ми деца данас, нећу да се нервирам и живцирам који ће резултат бити", закључио је Ђоковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.