Izvor: RTS, 16.Nov.2023, 16:17

Лалатовићеве амбиције са Спартаком: Међу осам или пет у Суперлиги

Нови тренер фудбалера Спартака из Суботице Ненад Лалатовић изјавио је да се са новим клубом брзо договорио, пошто је руководство Спартака понудило конкретну идеју.
Српски стручњак је званично промовисан у новог тренера фудбалера Спартака из >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Суботице.
"Имао сам понуду са Кипра, све су ми већ били послали да потпишем. Такође две из Суперлиге. Одбио сам јер се амбиције клуба нису поклапале са мојим амбицијама. Спартак је дошао са конкретном идејом и зато смо се брзо договорил", истакао је Лалатовић и додао да му је велика част што је тренер Спартака.
"То је велики клуб, имао сам осећај да ћу једног дана бити тренер. Договорили смо се за два минута, свестан сам ситуације, нисам постављао велике услове. Знам шта се од мене очекује, неће бити лако, али имамо добар тим. Неке ствари морају да се поправе, да играчи верују у себе. Заслужују да играју у плеј-офу. Надам да да ћу оправдати поверење клуба", констатовао је Лалатовић.
Сматра да Спартак заслужује да буде у горњем делу табеле.
"Спартак као клуб заслужује да буде међу осам, све се поклопило са мојим амбицијама, зато сам дошао. Кад сам узимао Крагујевац, рекли су ми “Немој тамо, погинуцеш.” Спартак сам узео јер је жеља да будемо међу осам или пет у Суперлиги", закључио је Лалатовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.