Izvor: RTS, 16.Nov.2023, 14:44

Кабоклово закуцавање најлепши потез кола Евролиге, на листи и Звездин Боломбој

Евролига је у редовној листи топ 10 најатрактивнијих потеза кола на прво место ставила алеј-уп акцију Партизанових Пи-Џеја Доужера и Бруна Кабокла на утакмици са Бајерном.
Бразилски центар Бруно Кабокло бриљирао је на свом евролигашком дебију, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а уједно и за Партизан са 19 поена. Његови потези, нарочито три тројке у последњем периоду, значајно су помагали гостујућем саставу да одржава прикључак. Нажалост, Партизан је поражен 94:85 у Минхену.
Кабокло је показао каквим квалитетима располаже у алеј-уп акцији у трећој деоници, када му је Пи-Џеј Доужер набацио лопту увис, а он се експлозивно одразио и снажно закуцао. Тај потез је сврстан на прво место Евролигине листе топ 10 најлепших у осмом колу.
"Вечити ривал" Црвена звезда такође има свог представника. Џоел Боломбој је био импресиван у убедљивој победи против Фенербахчеа 87:56, а у првој деоници је имао свој "шоу" са неколико атрактивних закуцавања. На петом месту се нашло оно куцање из алеј-уп акције са Јагом дос Сантосом.
Оба тима су сада на скору 3-5. Црвена звезда гостује код Олимпијакоса у Пиреју, а Партизан у петак дочекује Албу.,
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.