Izvor: RTS, 16.Nov.2023, 06:23

Звезда против Олимпијакоса у Пиреју отвара девето коло Евролиге

Кошаркаши Црвене звезде гости су код Олимпијакоса у утакмици деветог кола Евролиге. Утакмица у Пиреју почиње у 20.15, а њен ток можете претити на нашем порталу.
Црвено-бели су у осмом колу надиграли Фенербахче са 87:56 на свом терену у најбоље >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одиграној утакмици од почетка сезоне и желе да у том стилу наставе и на гостовању у Пиреју.

То неће бити ни најмање једноставно јер су на гостовање дошли у знатно ослабљеном саставу због низа повређених играча, а и Олимпијакос се вратио на победничке стазе тријумфом у Београду против Макабија.
На другој страни и грчки тим има проблена са саставом, јер ће грчки црвено-бели играти без повређених Николе Милутинова, Шакила Мекисика и Најџела Вилијамс-Госа.
Тренер Звезде Јанис Сферопулос је у изјавама пре меча посебно истакао квалитет тима супарника који су били финалисти у прошлој сезони.
Утакмица Олимпијакоса и Црвене звезде у Пиреју почиње у 20.15, а њен ток можете претити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.