Izvor: RTS, 16.Nov.2023, 00:55

Стојковић: Добра провера за важнији меч против Бугарске

Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је после пораза од Белгије 1:0 у припремном мечу да тим зна шта жели у игри за меч против Бугарске.
Србија је поражена у Лувену покрај Брисела голом Караска у другом минуту меча. Стојковић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је навео да је главни циљ да се играчима са мањом минутажом пружи већа прилика.
"Генерално, добра провера за много важнији меч који нас очекује, план је био да направимо ротацију у тиму, јер нас чека важнији меч против Бугарске", рекао је Пикси.
Стојковић је такође навео да је задовољан реакцијом у другом полувремену.
"Одиграли смо у другом полувремену много боље, имали посед, неколико шанси које нисмо искористили. Показали смо реакцију после тог првог полувремена и гола који смо примили после грешке. Углавном, знамо шта желимо за оно што нас очекује 19. новембра. У мислима нам је, понављам, меч у Лесковцу, окрећемо се њему,“ рекао је Стојковић.
Фудбалери Србије се враћају и у Лесковцу ће дочекати Бугарску у последњем мечу квалификација за Европско првенство.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.