Izvor: RTS, 15.Nov.2023, 00:42

Сферопулос: Јаго повредио колено, Нејпиру није потребна операција

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је након утакмице са екипом Фенербахчеа, да је победа заслуга играча.
Кошаркаши Црвене звезде победили су на домаћем терену "Штарк арене" екипу Фенербахчеа резултатом 87:56 у утакмици осмог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << кола Евролиге.
"Ово је заслуга играча. Одиграли смо од првог до последњег секунда на начин на који желимо да играмо и којем тежимо. Надам се да ћемо наставити у истом ритму који смо имали против Фенербахчеа. Све је функицонисали сјајно. Одбрана је била на жељеном нивоу, стекли смо самопоуздање за игру у нападу, навијачи су нам уливали додатну енергију и верујем да смо их заиста обрадовали великом победом", истакао је Сферопулос.
Грк је додао и да нема места слављу.
"Сви заједно настављамо са борбом, а чекају нас велика искушења у наставку сезоне. Велико хвала и председнику Човићу који је обезбедио чартер лет, јер смо имали три утакмице у кратком временском периоду, против Барселоне, Задра и Фенербахчеа. Споменути чартер нам је омогућио да останемо свежи. Шабаз је сломио нос и следи му пауза, неће морати на операцију и то је колико, толико добро. Јаго је повредио колено, у овом моменту не знам каква је тачна ситуација. Надам се да неће дуго паузирати", закључио је Сферопулос.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.