Izvor: RTS, 15.Nov.2023, 00:35

Ефес славио над Монаком, Олимпијакос тријумфалан у Београду пред Звезду

Кошаркаши Ефеса победили су на гостујућем терену екипу Монака резултатом 89:82 у утакмици 8. кола Евролиге. 
Најефикаснији у турском тиму био је Шејн Ларкин са 25 поена, док је Родриг Бобуа додао 21 поен. У саставу домаће екипе истакао се Џордан Лојд >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са 19 поена, уз четири скока.
Монако је на пет победа и три пораза, а Ефес је поравнао скор са четири победе и четири пораза. Ефес у следећем колу гостује код Олимпије Милано, а Монако путује за Мадрид где га чека дуел са Реалом.
Олимпијакос је славио на гостовању у Београду против екипе Макабија резултатом 79:74.
Грчки тим до победе је водио Алек Питерс са 13 поена, осам скокова и три асистенције, док је Томас Волкап додао 13 поена, шест скокова и четири асистенције. У тиму Макабија истакао се Роман Соркин са 16 поена.
Олимпијакос у четвртак игра против Црвене звезде у Пиреју, док Макаби остаје у Београду и дочекује Фенербахче.
Виртус је у италијанско дербију победио Олимпију из Милана 86:79. 
Најбољи код победничког састава био је Ифе Лундберг са 19 поена, а пратили су га Торнике Шенгелија и Авуду Абас са по 14 поена. Српски репрезентативац Огњен Добрић је завршио са осам поена, четири скока и две асистенције.
Код Олимпије бољи од осталих били су Шевон Шилдс са 21 и Никола Миротић са 16 поена.
Виртус је сада на шест победа и два пораза, док тим из Милана је сушта супротност са 2-6. Виртусу следи гостовање Панатинаикосу.
Реал Мадрид је у гостима победио Валенсију са 76:73
"Краљевски клуб" су до победе предводили Габријел Дек са 17, Факундо Кампацо са 15 и Марио Хезоња са 12 поена.
Код Валенсије се истакао Брендон Дејвис са 22 поена. Стефан Јовић је за Валенсију уписао четири поена, два скока и пет асистенција.
Реал је на максималних седам победа, а Валенсија је уписала пет тријумфа и три пораза. У наредном колу Валенсија гостовати код Барселоне.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.