Izvor: RTS, 13.Nov.2023, 15:25

Милутинов под знаком питања против Звезде, Сикма се ооравио од повреде

Амерички кошаркаш Лук Сикма опоравио се од повреде и биће спреман за мечеве против Макабија и Црвене звезде у дуплом колу Евролиге, док Никола Милутинов неће играти против Израелаца, а и даље је неизвестан за меч против Црвене звезде у четвртак. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Како је објавио кошаркашки портал "Јурохупс" Сикма се опоравио од повреде због које је паузирао претходних неколико кола и долази са екипом у Београд где ће Макаби сутра угостити Олимпијакос у 8. колу Евролиге.
Како тврди "Јурохупс", Сикма ће у мечевима против Макабија и Црвене звезде играти са "дозираном" минутажом. 
Кад је у питању Милутинов, који је поломио прст стопала, он сигурно неће играти против Макабија, а још увек је неизвесно да ли ће моћи на мегдан Звезди у четвртак у мечу који се игра у Пиреју. 
На крају текста се истиче да ће сигурно оба меча прескочити Шекил Мекисик који се неће опоравити од повреде бар још неколико недеља.  Олимпијакос, прошле сезоне најбољи тим после регуларног тока сезоне и поражени финалиста Фајнал фора, није добро отворио сезону, има само три победе у седам одиграних кола.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.