Izvor: RTS, 13.Nov.2023, 01:40

Јовановић: Заслужили смо победу, нисмо одустајали ни кад се Партизан враћао

Тренер Игокее Владимир Јовановић изјавио је у Београд после славља његове екипе над Партизаном да је победа заслужена и да су његови изабраници били тим од почетка до краја меча.
Кошаркаши Игокее победили су у Београду екипу Партизана 91:89 у седмом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << колу АБА лиге.
"Честитам екипи на важној победи, била нам је потребна реакција после лоше утакмице у прошлом колу и мислим да смо на крају заслужено стигли до победе", рекао је Јовановић.
Екипа из Александровца је успела да издржи силовит напад Партизана у последњој деоници.
"Ово што ме посебно радује и што је подједнако важно као победа је да смо били тим од почетка до краја. Нисмо одустајали ни кад је Партизан правио велике серије и враћао се у меч", закључио је Јовановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.