Izvor: RTS, 13.Nov.2023, 01:16

Обрадовић после пораза: Видело се ко се бори до последњег атома снаге

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после пораза на домаћем терену од Игокее да су гости заслужено победили и додао да је недостатак мотивације био највећи проблем његове екипе.
Кошаркаши Партизана поражени су на свом терену >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од Игокее 91:89 у мечу седмог кола АБА лиге.
"Честитам Игокеи на заслуженој победи. Ми смо одиграли одлично последњу четвртину, пробудили смо се на њиховој највећој разлици и имали смо лепу шансу да се вратимо, али је нисмо искористили. Френк Камински је имао тај отворен шут за три, онда се после те мртве лопте десило шта се десило" рекао је Обрадовић на конференцији за медије после утакмице.
Обрадовић је посебно причао о недостатку мотивације у екипи.
"Ово се дешава у овако густом распореду. Пробао сам да почнем са једном поставом од које сам очекивао да буде мотивисана. А десило се да имамо пет ничијих лопти и да сваку узме Игокеа. Вечерас смо имали прилику да видимо како се неки момци боре до последњег атома снаге али и да се неки нису довољно борили", истакао је тренер "црно-белих".
Обрадовић је објаснио и због чега није играо Пи Џеј Доужер.
"У договору са мојим стручним штабом закључили смо да му је потребан одмор. На одлуку је утицала и припрема утакмице јер смо против Игокее играли на Суперкупу пред почетак сезоне и знали отприлике смо шта нас очекује", закључио је Обрадовић.
Партизан наредни меч игра већ у среду у Минхену, против Бајерна, у осмом колу Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.