Izvor: RTS, 12.Nov.2023, 20:45

Навијачи Задра током меча са Црвеном звездом истакли заставу НДХ

Навијачи Задра су током меча седмог кола регионалне кошаркашке АБА лиге против Црвене звезде на трибинама истакли заставу фашистичке Независне Државе Хрватске (НДХ).
Застава је у једном тренутку склоњена, али су је навијачи потом опет вратили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на трибину што је забележено на снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама.
На другој страни трибина био је истакнут натпис на којем је писало "АБА лига". Међутим, овај натпис је био прецртан.
Црвена звезда је на крају славила са 81:74, а домаћи навијачи су више пута вербално вређали гостујуће кошаркаше. Ова утакмица је имала лошу увертиру, пошто су хулигани синоћ у Задру напали и претукли четири члана делегације КК Црвена звезда.
Црвена звезда је саопштила да су током суботе увече у два одвојена инцидента у Задру без икаквог разлога нападнути члан УО клуба, заједно с још једним пријатељем клуба, као и два члана новинарске екипе.
Задарска полиција је потврдила данас да је привела више особа које су повезане са нападима на делегацију КК Црвена звезда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.