Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 17:54

Прекинута утакмица између Земуна и Рада, гости напустили терен након украденог шала

Утакмица 14. кола Српске лиге Београд између домаће екипе Земуна и Рада прекинута је у 16. минуту и није настављена. Прекид је настао због нереда који је изазвала неуобичајена провокација домаћих навијача.
Навијачи Земуна су у 16. минуту меча, при >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултату 2:0 за њихов клуб, украли шал голману Рада, који је био завезан за мрежу гола гостујуће екипе.

Голман Рада Лука Мартиновић је потом покушао да објасни главном судији шта се десило, док су се на другом крају стадиона навијачи Рада сукобили са полицијом. После свих дешавања гости су напустили терен и нису се вратили.
Коначну одлуку о утакмици донеће такмичарски органи Фудбалског савеза Београда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.