Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 17:42

Обрадовић: Да наставимо са играма у истом ритму као што смо то до сада чинили

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред утакмицу са Игокеом, да је жеља екипа да настави са играма у истом ритму као и до сад.
Кошаркаши Партизана у недељу од 21 сати дочекују екипу Игокее у утакмици 7. кола АБА лиге.

"Имали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << смо два дана да припремимо ту утакмицу. Са великим респектом чекамо наше пријатеље из Игокее и са жељом да пробамо да наставимо са играма у истом ритму као што смо то до сада чинили у АБА лиги. Бруно Кабокло је одрадио неколико тренинга са екипом и биће у тиму", изјавио је Обрадовић.
Бек Партизана Данило Анђушић додао је да победа у Евролиги не значи да тим треба да се опусти.
"Морамо максимално уђемо у меч. Стално понављамо колико су нам важне утакмице у АБА лиги и једноставно свакој морамо прићи максимално мотивисани. Они су екипа са доста искусних играча, знају да играју, чврсто играју, јако, видели смо то и на Суперкупу када смо водили 20 поена разлике па су они успели да се врате у игру у последњој четвртини. Дакле морамо бити потпуно фокусирани како бисмо дошли до још једне победе", закључио је Анђушић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.