Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 13:57

Лазетић: Војводина је клуб са озбиљним амбицијама

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Војводином, да је то клуб са озбиљним амбицијама.
Фудбалери ТСЦ-а, после пораза од Флајбурга на европској сцену, враћају се домаћем првенству и у недељу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од 19 часова дочекују екипу Војводине у утакмици 15. кола Суперлиге Србије.

"После непроспаване ноћи смо, право са аеродрома, отишли на тренинг и фокус нам је већ на Војводини. Међу нашим клубовима је велики ривалитет и јасно нам је да нас и они, као и већина других екипа, третирају као велики плен. Војводина је клуб са озбиљним амбицијама и победа против нас им је важна. Иако смо направили велику бодовну разлику, чињеница је да смо тек при крају првог дела првенства и да нема опуштања", изјавио је Лазетић.
Додаје да је Војводина изванредна екипа, сјајно вођена од стране Ранка Поповића.
"Код њега препознајем доста тога из Јапана и поготову Аустрије, јер смо имали пријатељске утакмице са Штурмом из Граца који је водио са великим Ивицом Осимом. Препознатљив је по интензитету и директној игри, делује да је растеретио играче и од њих успева да извуче максимум. Екипа се навикава на њега и добро играју, што се нарочито видело у последње две утакмице, као и на оној против Јавора који су успели да добију из зауставног времена", истакао је Лазетић.
Одбрамбени играч Милош Цветковић се сложио да пораз од Фрајбурга није био пријатан.
"Обзиром да у недељу играмо нову утакмицу и спремамо се за њу, немамо времена да тугујемо. Војводина се подигла у последњих месец дана и знам да нас очекује тешка утакмица у дербију кола, али даћемо све од себе да победимо", рекао је Цветковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.