Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 12:31

Месина: Нејпир шаље поруке пријатељима да жели да се врати у Милано

Тренер кошаркаша Олимпије из Милана Еторе Месина рекао је у интервјуу за "Коријере дела сера" да играч Црвене звезде Шабаз Нејпир шаље поруке пријатељима у којима наводи да жели да се врати у италијански тим.
Шабаз Нејпир је летос стигао у Црвену >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << звезду, али до сада није пронашао препознатљиву форму која га је красила прошле сезоне у Олимпији.

Тренер кошаркаша из Милана Еторе Месина говорио је у интервјуу за Коријере дела сера о плановима тима у текућој сезони, али и некадашњем играчу италијанског тима.
"Прошле године смо са Нејпиром освојили шампионат, али овог лета, након што нам је рекао да ће остати у тиму, поново је поставио своје захтеве. Већ смо отишли ​​толико далеко да смо му понудили троструку плату. Он сада шаље поруке својим пријатељима да би волео да се врати. Нејпирова улога би била да промени карактер овог тима", навео је Месина.
Говорећи о резултатској кризи на почетку сезоне и серији од пет пораза, италијански стручњак је јавно критиковао Кевина Пангоса, првог плејмејкера Олимпије. 
"У сржи нашег разочаравајућег старта сезоне је један истински грех. Немамо правог возача за наш аутомобил. Пангос није човек који може да учини да овај тим заигра", рекао је Месина. 
Олимпија након седам одиграних дуела у Евролиги заузима 14. место са скором од два тријумфа и пет пораза, а у наредном колу их очекује дуел против Виртуса у Болоњи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.