Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 00:43

Осморица најбољих тенисера на једном месту - Новак главна звезда на окупљању

Пред почетак Завршног АТП турнира, осморица најбољих тенисера света имала су и званично окупљање, а главна звезда био је најбољи тенисер света Новак Ђоковић.
Новак у недељу против Рунеа почиње одбрану титуле на Завршном АТП турниру, а у петак увече >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << организовано је званично окупљање осморице најбољих тенисера света.
Српски тенисер и најбољи играч у историји "белог спорта" био је главна звезда вечери - у добром расположењу и са новом фризуром делио је аутограме бројним навијачима у Торину.
Новак се на Завршном АТП турниру налази у Зеленој групи, а осим Рунеа противници ће му бити Стефанос Циципас и Јаник Синер.
У Црвеној групи играће Карлос Алкараз, Александер Зверев, Андреј Рубљов и Данил Медведев.
Пре званичног окупљања, Ђоковић и Алкараз су одрадили заједнички тренинг и најавили да љубитеље тениса очекује спектакл на последњем турниру у сезони.
Сваки учесник завршног турнира ће самим доласком у Торино зарадити по 325.500 долара. Свака победа у групи доноси по 390.000 долара, победа у полуфиналу 1.105.000, а у финалу 2.201.000 долара.
Титулу у Торину брани Новак Ђоковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.