Izvor: RTS, 10.Nov.2023, 07:40

Одлично шутерско вече Богдановића у победи Атланте над Орландом

Кошаркаши Атланта хокса били су бољи од екипе Орландо меџика 120:119 у мечу одиграном у Мексику. Богдан Богдановић је уписао 15 поена, четири скока и три асистенције.
Хокси су дошли до тријумфа тројком Дежонтеа Марија на 32 секунде до краја.
Атланта >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је допустила крајем треће деонице да се Орландо врати серијом 13:3 и стекне предност 98:91, коју је Богдановић смањио на 98:93 секунд пре краја тог периода. 
Како се меч ближио финишу, тако је била и све већа неизвесност, све до пресудног коша Марија.
Први личност меча био је плеј Хокса Тре Јанг са 41 поеном и осам асистенција. Најближи су му били Џејлен Џонсон са 19 поена и девет скокова и Мари са 16 поена. Богдан Богдановић је завршио са 15 поена (6/11 из игре, 3/6 за три, 3/5 за два), четири скока, три асистенције и тру украдене лопте за 29 минута на паркету.
Код Орланда је предњачио Џејлен Сагс са 21 поеном, Паоло Банкеро је убацио 17 поена.
Атланта се овом победом изједначила по скору са Орландом на 4-3 и на деоби су петог и шестог места на Истоку.
Хоксима следи меч код куће против Мајамија, а Орландо дочекује Милвоки.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.