Izvor: RTS, 09.Nov.2023, 06:20

Фудбалери ТСЦ-а гости Фрајбурга у Лиги Европе

Тим Фрајбурга домаћин је фудбалерима ТСЦ-а из Бачке Тополе у утакмици четвртог кола групе А у Лиги Европе. Утакмица почиње у 21 час, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Фудбалери ТСЦ-а на гостовање долазе после пораза од Фрајбурга на свом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << терену од 3:1 и неће им бити нимало лако у покушају да се за то реванширају у овом мечу.

Уз то им је ово можда и последња прилика да добрим резултатом задрже шансе за пласман у наставак надметања, јер су тренутно последњи на табели са само једним бодом који су изборили на свом терену у дуелу са Олимпијакосом.
На другој страни другопласирани домаћини имају шест бодова колико има и првопласирани Вест Хем, који на свом терену дочекује Олимпијакос и приоритет им је да победе уколико желе да остану у врху табеле.
Утакмица Фрајбурга и ТСЦ-а почиње у 21 час, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.