Izvor: RTS, 08.Nov.2023, 00:43

Драговић за РТС: Нисмо заслужили ни бод против Лајпцига

Капитен фудбалера Црвене звезде Александар Драговић истакао је након пораза од Лајпцига да црвено-бели нису заслужили ни бод против немачког тима.
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Лајпцига у Београду резултатом 2:1 у оквиру четвтог кола >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << групне фазе Лиге шампиона.

"Лајпциг је заслужено добио меч. У првом полувремену су могли да воде 3:0, 4:0, нисмо били у игри. Тачно је да смо уз мало среће у другом полувремену могли да дођемо до 1:1, али преко 90. минута нисмо заслужили ни бод, да будемо искрени", навео је Драговић.
Звезда тренутно заузима треће место у Групи Г, понајвише захваљујући победи Манчестер ситија над Јанг бојсом у четвртом колу од 3:0, што црвено-белима доноси бољу гол разлику од швајцарског тима.
Драговић је у изјави критиковао приступ тима и нагласио да је први гол "јефтино примљен".
Звезда ће у наредном, тј. претпоследњем колу Лиге шампиона играти против Јанг бојса у Швајцарској, 28. новембра.
"Ако играмо као данас, изгубићемо против Јанг бојса. Морамо сви да појачамо игру, не само да причамо ван терена, него морамо да покажаемо на терену", закључио је капитен Звезде Александар Драговић.
Манчестер сити и Лајпциг су победама у четвртом колу обезбедили пласман у елиминациону фазу Лиге шампиона. Црвена звезда и Јанг бојс ће се у наредним мечевима борити за треће место у групи које води у Лигу Европе.
Група Г: 
1. Манчестер сити 12
2. Лајпциг 9
3. Црвена звезда 1
4. Јанг бојс 1

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.