Izvor: RTS, 07.Nov.2023, 22:02

Њукасл "пао" у Дортмунду, Шахтјор изненадио Барселону у Хамбургу

Фудбалери Борусије Дортмунд савадали су Њукасл 2:0 у мечу четвртог кола Групе Ф. Шахтјор је победио Барселону 1:0 у утакмици Групе Х, одиграној у Хамбургу.
Борусија је у дуелу који ће вероватно одлучити учесника нокаут фазе Лиге шампиона, као и Лиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Европе славила на свом терену.
Никлас Филкрух у 26. минуту доводи домаћина у вођство на асистенцију Сабицера. Прелепа сарадња њих двојице који су смењивали развноврсне пасове на путу до гола, од додавања петом, повратног главом, па до асистенције за гол.
Борусија је сада на седам бодова, Њукасл остаје на четири бода. Остаје још да се одигра дуел Милан-ПСЖ у Групи Ф.
Енглески тим у петом колу игра у Паризу против ПСЖ-а, а Борусија гостује код Милана.
Поготком Данила Сикана у 40. минуту, Шахтјор је дошао до неочекиваног славља у групи Х над лидером групе Барселоном.
Барса је уписала први пораз после максималног учинка у прва три кола, док је украјински тим остварио други тријумф. Следећи ривал Барселоне је Ројал, а Шахтјору Порто.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.