Izvor: RTS, 07.Nov.2023, 12:53

Туча навијача Милана и Пари Сен Жермена уочи меча Лиге шампиона

Неколико навијача Пари Сен Жермена повређено је ноћас у Милану после туче са присталицама домаћег тима уочи меча два клуба у четвртом колу Лиге шампиона, преносе италијански медији.
Навијачи француске екипе допутовали су у понедељак у Италију, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а инциденти су избили у познатој миланској четврти Навиљи.
Локални медији наводе да је током ноћи дошло до неколико навијачких туча, а најмање један држављанин Француске је завршио у болници са тешким повредама главе.
Италијански медији истичу да је у тучама повређено неколико присталица гостујућег тима, а према појединим информацијама један француски навијач је животно угрожен после убода ножем.
Међу повређенима наводно има и неколико италијанских полицајаца. 
Навијачи Пари Сен Жермена сукобили су се током ноћи и са становницима Kинеске четврти у Милану због чега је морала да интервенише локална полиција.
Италијанска полиција је најавила да ће током дана и вечери бити појачане мере безбедности око стадиона "Сан Сиро".
Утакмица четвртог кола групе Ф Лиге шампиона између Милана и Пари Сен Жермена биће одиграна од 21 сат.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.