Izvor: RTS, 06.Nov.2023, 19:19

Нови тријумф Ал Хилала, Митровић најбољи стрелац азијске Лиге шампиона

Александар Митровић постигао је погодак у тријумфу Ал Хилала против Мумбаи ситија 2:0, у утакмици четвртог кола азијске Лиге шампиона
Митровић је у Индији постигао свој пети погодак у четвтом наступу у Лиги шампиона и помогао Ал Хилалу да дође >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << до треће победе у такмичењу.
Српски нападач је у тријумфу саудисјке екипе од 2:0 постигао други поготак на утакмици у 85. минуту, којим је поставио коначан резултат, на асистенцију Малкома.
Митровић је тако избио на чело листе најбољих стрелаца у такмичењу.
Ал Хилал је први на табели Групе Д азијске Лиге шампиона са 10 освојених бодова, колико има и другопласирани Навбахор из Узбекистана.
Сергеј Милинковић-Савић пропустио је овај дуел због повреде која ће га одвојити са терена макар две седмице.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.