Izvor: RTS, 04.Nov.2023, 23:01

Бахар: Сигуран сам да су навијачи сад срећни, можемо да победимо Лајпциг

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар рекао је после победе против Радника у Суперлиги да је његов тим контролисао утакмицу и да су освојени бодови веома потребни.
Фудбалери Црвене звезде остварили су тријумф у 14. колу Суперлиге Србије, пошто >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су на стадиону "Рајко Митић" савладали Радник из Сурдулице 3:1

"Kада играте добро, а не побеђујете то утиче на самопоуздање. Играчи су данас показали да су се издигли из целе ситуације, свакако им није било лако после утакмице против ТСЦ-а. Разговарали смо са навијачима и сигуран сам да су данас срећни, с обзиром да је Звезда победила", истакао је Бахар.
Стратег црвено-белих је навео да није одмарао играче само због предстојеће утакмице против Лајпцига и да је меч против Радника био веома важан. 
Звезда против Лајпцига игра четврто коло групне фазе Лиге шампиона у уторак, 7. новембра на домаћем терену.
"Играмо на свака три дана и потребне су ротације како би сви били свежи. Из тог разлога морамо да мењамо тим стално", навео је Бахар.
Израелски стручњак истакао да је срећан због поготка Уроша Спајића.
"Имамо још три дана да одлучимо ко ће играти. Оправдао је поверење, вредно ради, залаже се на тренинзима. Срећан сам због Спајића. Заслужио је погодак", навео је Бахар.
Звезда је у првој утакмици против Лајпцига у Немачкој поражена 3:1. Тренутно заузима последње место у Групи Г Лиге шампиона са само једним освојеним бодом.
"Нисам гледао претходне две утакмице Лајпцига, јер сам био фокусиран на оно што се нама дешавало. Свакако ћемо анализирати противника. Уколико будемо храбри и наставимо са добрим играма, верујем да можемо и до победе на тој утакмици", поручио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.