Izvor: RTS, 04.Nov.2023, 00:49

Обрадовић: Изгубили смо нашим грешкама

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након утакмице са Басконијом, да је његова екипа изгубила меч због својих грешака, поготово у скоку.
Кошаркаши Партизана поражени су у Виторији од екипе Басконије резултатом 84:83 у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шестог кола Еворлиге.
"Очигледно је да смо и ми имали шансу да победимо, али морамо да честитамо Басконији на тријумфу. Имам осећај да смо ми изгубили ову утакмицу нашим грешкама. Прво полувреме имали смо великих проблема са њиховим офанзивним скоком, у наставку смо почели да градимо кош боље, али је онда управо један скок решио утакмицу", истакао је Обрадовић.
Млади кошаркаш Партизана Тристан Вукчевић изјавио је да његова екипа није била добра у скоку.
"Тренинг је решење, Жељко зна шта треба да се ради. Ми смо прошле године били у још лошијој ситуацији него сада, морамо да останемо заједно, да играмо као тим и не будемо себични. Не размишљам о својој партији. Играч сам екипе и није ми битно да ли играм лоше или добро, важно ми је само да победимо на крају", закључио је Вукчевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.