Izvor: RTS, 04.Nov.2023, 00:36

Ђоковић после тријумфа над Рунеом: Чудно је видети Бекера у супротном боксу, сличан меч прошлогодишњем

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је након меча са Рунеом да је овај сусрет био сличан прошлогодишњем финалу и да му је било необично да види Бориса Бекера у противничком боксу.
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Мастерса у Паризу, пошто је у четвртфиналу победио Данца Холгера Рунеа са 2:1 (7:5, 6:7(3:7), 6:4).
"Сличан меч као и прошлогодишње финале. Могао је свако да добије сваки сет, било је тесно. Играо сам ужасан тај-брејк у другом сету. Играло се са доста споријим лоптица. Нисам нашао свој сервис. Имао сам ту меч лопту, могао сам можда да завршим раније", истакао је Ђоковић и притом похвалио игру младог Данца.
"Свака част њему што је остао ментално чврст. Имамо сличну игру он и ја, добро се крећемо и бранимо. Игра много боље од како је почео да ради са Бекером. Чудно је видети Бекера у супротном боксу, али знао сам да ће се то десити", закључио је Ђоковић.
Новак ће се у суботу у полуфиналу Париза састати са Андрејем Рубљовом, који је са 2:1 у сетовима савладао Алекса де Минора.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.