Izvor: RTS, 31.Okt.2023, 22:27

Лазетић: Неће бити лако, али овај меч гледам као изазов

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је данас на конференцији за медије пред утакмицу са Црвеном звездом, да његовом тиму неће бити лако али да предстојећи меч гледа као изазов.
Црвена звезда ће дочекати екипу ТСЦ на стадиону “Рајко Митић” >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у среду, 1. новембра од 19 часова у оквиру заостале утакмице осмог кола Суперлиге Србије.
"Неће бити лако, али привилегија је играти на највећем стадиону на коме Звезда није изгубила већ 5-6 година и на који се иде једном годишње. Овај меч посматрам као прилику и изазов. Припремајући се за њега видели смо да Звезда излази из кризе и напредује, иако не побеђује онако убедљиво како смо од њих навикли", истакао је Лазетић.
Он је констатовао да ће Звезда сигурно бити свежија од ТСЦ-а, коме је ово трећа утакмица у шест дана, док је противнику имао неки дан више за одмор, што прави разлику.
"Нисмо пресрећни због момента у коме се утакмица игра и радо би је померили, али прилагођавамо се. Практично смо имали један дан за припрему меча који се у идеалним условима спрема десет дана. Тако је како је и покушаћемо да са што мање детаља оптеретимо играче и да им дамо само основне информације и да будемо што више своји", изјавио је Лазетић.
Нападач ТСЦ-а Саша Јовановић се сложио да је квалитет противника неоспоран и да неће бити лако.
"Очекујем тежак меч, играмо против Звезде на Маракани и неће бити лако. Покушали смо да се спремимо и опоравимо што брже и боље и надамо се резултату повољном по нас. Против Звезде смо одиграли тежак меч 1:1, на коме сам ја уз асистенцију Раткова постигао гол и памтим буквално сваки детаљ са те утакмице и волео бих да се тај сценарио понови без обзира ко би постигао погодак, само да остваримо добар резултат", закључио је Јовановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.