Izvor: RTS, 31.Okt.2023, 19:00

Ђоковић и Кецмановић победом стартовали у дублу на мастерсу у Паризу

Новак Ђоковић и Миомир Кецмановић победом су започели такмичење у дублу на мастерсу у Паризу. Српски тенисери били су бољи од Гонзала Ескобара и Александра Недовјесова са 2:0, по сетовима 6:4, 6:2.
Српски двојац био је бољи од тенисера из Еквадора, Гонзалеса >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и Кахастанца Недовјесова након једног сата и 10 минута игре.

Ђоковић и Кецмановић су добро отворили дуел, стигли су до раног брејка и предности од 2:0 што је касније допринело растерећенијој игри. Српски дубл је потом у петом гему још једном одузео сервис Ескобару и Недовјесову за 4:1. Противници су узвратили и смањили на 4:3.
Српски тенисери задржали предност брејка и после 34 минута игре стигли до 6:4, односно до тријумфа у првом сету.
Ђоковић и Кецмановић су у другом као и у првом сету кренули брејком и дошли до 2:0. У каснијем развитку меча, лако су стигли до 5:1 и рутински привели меч крају.
Може се рећи да је овај дуел био одлична припрема Кецмановића и Ђоковића за финални турнир Дејвис купа, 21. новембра у Малаги.
У наредном колу мастерса у Паризу Ђоковић и Кецмановић играју са трећим носиоцима, Роханом Бопаном и Матом Ебденом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.