Izvor: RTS, 31.Okt.2023, 12:19

Филип Петрушев каријеру наставља у Клиперсима

Српски кошаркашки репрезентативац Филип Петрушев нови је члан НБА екипе Лос Анђелес клиперс.
Петрушев је део великог трејда између Филаделфије и Клиперса, у којем је главна звезда десетоструки Ол-стар кошаркаш Џејмс Харден.
"Брада" је затражио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << трејд од управе Филаделфије, која је посустала у "рату" са троструким најбољим стрелцем најјаче кошаркашке лиге.
Харден је трејдован у Клиперсе, заједно са Петрушевом и Пи-Џеј Такером, док су у супротном смеру отишли Ник Батум, Маркус Морис, Роберт Ковингтон и Кеј-Џеј Мартин.
Петрушев је прошле сезоне успешно наступао за Црвену звезду, а овог лета био је члан репрезентације Србије која се окитила сребрном медаљом.
Српски центар је у прве три утакмице Сиксерса ове сезоне одиграо тек нешто мање од три минута, па би одлазак у Клиперсе, који имају велики број квалитетних играча на спољним позицијама, могао да добије више простора на терену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.