Izvor: RTS, 26.Okt.2023, 22:50

Ханга: Показаћемо да смо бољи тим од Партизана за неколико дана

Кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга изјавио да је разочаран после пораза од екипе Партизана у петом колу Евролиге.К
Црно-бели су пред својим навијачима у неизвесној завршници победили 88:86.
"Јако сам разочаран због пораза, јер смо имали велику >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << предност. Имали смо проблем на крају и дозволили смо им да да постигну 35 поена у последњој четвртини. Држали смо их на 50 поена до краја треће четвртине. То је начин како би требало да играмо одбрану. Разочаран сам, ово је дерби. Не желите да изгубите меч, посебно не дерби. На крају, живот иде даље и добра ствар је што за неколико дана имамо нову прилику да играмо са њима и покажемо да смо бољи тим", рекао је Ханга медијима после утакмице.
Ханга је на вечерашњем мечу постигао 11 поена за свој тим.
"Мало нервозно смо кренули, промашили смо много тога. После тога они су били у стању да дају неке лаке поене. Дешава се, али добро је да смо се после тога вратили. Вратили смо се, борили, нисмо погнули главу. Нисмо причали са судијама, са навијачима. Остали смо у мечу, борили се и то је нешто добро", истакао је кошаркаш Црвене звезде.
Он је потом описао атмосферу на трибинама.
"Дивно, заиста дивно. Ово сваки играч жели да осети. Треба видети српске навијаче како воле кошарку, не само на домаћем терену. То је нешто што сам искусио играјући кошарку, а играо сам много мечева у каријери. Међутим, ово је нешто посебно, требало би да сви будете поносни на то", истакао је Ханга.
Црвена звезда ће у понедељак гостовати код Партизана у петом колу регионалне АБА лиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.