Izvor: RTS, 26.Okt.2023, 22:30

Аврамовић: Никад нећу бежати од одговороности, играчи су ми веровали

Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић изјавио је да је морао да преузме одговорност у финишу меча петог кола Евролиге против Црвене звезде и додао да је екипа коначно показала карактер.
Партизан је победио Црвену звезду резултатом 88:86, а победник >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << овог меча одлучен је у драматичној завршници.
"Показали смо карактер и после десет утакмица коначно смо направили нешто. Одиграћемо још много дербија ове сезоне. Не би требало да се заносимо, пуцали смо из свих оружја. То је на крају донело победу. Идемо даље, имамо дан одмора да проведемо са породицама, а онда тренинзи да се спремамо за још важнији дуел са Црвеном звездом у Јадранској лиги. Свака следећа је најважнија, нема еуфорије, идемо даље", рекао је Аврамовић новинарима после утакмице.
Аврамовић је био најефикаснији у екипи Партизана са 14 поена. Он је истакао да није било панике у тиму пошто је Звезда почетком последње четвртине повела 68:55.
"Ја сам искрено био смирен, ово је утакмица, све је могуће, игра се 40 минута. Имамо ми своје предности, као и они, били смо фокусирани 40 минута и то је то. Морао сам да преузмем одговорност, осећао сам се да ми екипа верује, као и навијачи. Никад нећу бежати од одговороности", истакао је Аврамовић.
Он је признао да је лоше одиграо на почетку меча са Црвеном звездом.
"Ту сам ја одиграо ужасно, малтене сам ја вратио Звезду у живот тада у утакмицу. Лоше одлуке у нападу, мало лошији приступ у одбрани. Али, ми смо Партизан и увек нађемо додатну мотивацију и енергију, победили смо", закључио је Аврамовић и додао да у понедељак очекује још тежи меч са Партизаном.
Кошаркаши Партизана дочекаће у понедељак Црвену звезду у петом колу регионалне АБА лиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.