Izvor: RTS, 26.Okt.2023, 05:42

Фудбалери ТСЦ-а у дуелу са Фрајбургом за Лигу Европе

Фудбалери ТСЦ-а домаћини су тиму Фрајбурга у трећем колу групе А Лиге Европе. Утакмица у Бачкој Тополи почиње у 18.45, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Изабраници Жарка Лазетића су у претходне две рунде другог по важности европског такмичења >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << приказали запажене партије против Вест Хема и Олимпијакоса, али су на крају били награђени само бодом из окршаја са Пирејцима.

У групи А Вест Хем је први на табели са шест бодова, док је Фрајбург други са три. Олимпијакос и ТСЦ су сакупили по бод, а ТСЦ је пред великом шансом да измени редослед на таблици.
Победници група иду директно у осмину финала, док ће другопласирани да игра бараж са трећепласираним тимовима из Лиге шампиона. Екипе које буду треће у Лиги Европе такмичење настављају у баражу Лиге конференције.
Утакмица ТСЦ-а и Флајбурга у Бачлој Тополи почиње у 18.45, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.