Izvor: RTS, 26.Okt.2023, 05:41

Чукарички гост Фјорентине у Лиги конференција

Фудбалери Чукаричког састају се са тимом Фјорентине у утакмици трећег кола групе Ф Лиге конференције. Први дуел српског клуба и италијанског вишеструког шампиона почиње у 21 час, а ток меча можете пратити на нашем порталу.
Чикарички је последњи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на табели Групе Ф, док је тим из Фиренце претпоследњи са два бод и “Брђанима” је ово прилика да измене редослед на табели.

Победници група иду директно у осмину финала, док ће другопласирани да играју бараж против трећепласираних екипа из Лиге Европе. Тимови који у својим групама заузму треће и четврто место завршавају такмичење у Европи.
Утакмица Чукатичког и Фјорентине у Фиренци поћиње у 21 час, а ток меча можете пратити на нашем порталу.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.