Izvor: RTS, 26.Okt.2023, 05:37

Кошаркаши Партизана против Звезде за прекид негативне серије у Евролиги

Кошаркаши Партизана домаћини су Црвеној звезди у „вечитом дербију“ 5. кола Евролиге. Утакмица почиње у 18.30, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Кошаркаши Партизана намеравају да у вечерашњем дуелију са Црвеном звездом прекину негативну >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << серију од чак три пораза у елитном надметању.
Психолошки им неће бити нимало лако јер су у предходном колу Евролиге претрпели трећи пораз од Олимпијакоса са 98:94, а потом су поражени и у регионалној лиги од Меге са 88:86.  

Црно-бели ће покушати да искористе предност домаћег терена у вечерашњем дербију и победом прекину негативну серију.
На другој страни црвено-бели, упркос томе што су у дуел са ФМП-ом у регионалниј лиги ушли после смене тренера, одиграли су одличну утакмицу и славили победу са 83:72 на гостовању на дебију новог тренера Јоаниса Сферопулоса.
Очекују да и на овом гостовању наставе победничку серију против „вечитих ривала“.
Утакмица кошаркаша Партизана и Црвене звезде почиње у 18.30, а а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.