Izvor: RTS, 25.Okt.2023, 23:47

Бахар: Увек сам разочаран кад изгубимо, али видео сам доста добрих ствари

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар истакао је након пораза од Лајпцига у Лиги шампиона да је његова екипа није одустала и да се борила до краја.
Фудбалери Црвене звезде поражени су на гостовању од Лајпцига 3:1 у трећем колу Групе Г Лиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шампиона.

"Увек кад изгубимо, разочаран сам, али видео сам доста добрих ствари, екипа није одустала, борили смо се до краја. Срећан сам што су млади играчи донели праву енергију и умало да стигнемо до изједначења, можда је и мало среће недостајало", истакао је Бахар на конференцији за медије.
Према речима тренера Звезде, његова екипа на "Маракани" може још боље против Лајпцига. Реванш дуел је на програму 7. новембра.
"Имамо до краја још три утакмице, две пред нашим навијачима, али пре тога нам предстоје и две утакмице у домаћој лиги", навео је Бахар и додао да Осман Букари због повреде није био спреман за више од 45 минута.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.