Izvor: RTS, 25.Okt.2023, 23:40

Драговић за РТС: Свака част момцима, борили смо се

Капитен Црвене звезде Александар Драговић након пораза од Лајпцига 3:1 у трећем колу Лиге шампиона честитао је саиграчима на борбености и рекао да је тешко играти са Лајпцигом који игра немачку лигу.
Фудбалери Црвене звезде поражени су на гостовању >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од Лајпцига 3:1 у трећем колу Групе Г Лиге шампиона.

"Свака част момцима, борили смо се. Не знам да ли су они били оволико бољи, по резултату јесу али опет... Могло је боље, примили смо три гола, али смо се борили, на крају смо играли на све или ништа. Да је резултат остао 2:1 још неко време можда смо могли да урадимо нешто", рекао је Драговић.
Звезда и Лајпциг ће одиграти реванш сусрет у четвртом колу, 7. новембра у Београду.
"Ово је Лига шампиона, наравно да не можемо да будемо бољи од Лајпцига 90 минута. Они су добили Бајерн, играју Бундеслигу, могу само да поновим и да поново честитам момцима на игри", истакао је Драговић.
Драговић је на крају изјаве за РТС рекао да ће се у ремију против Лајпцига у наредном колу борити за навијаче.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.