Izvor: RTS, 25.Okt.2023, 23:37

Иванић за РТС: Једва чекамо реванш утакмицу против Лајпцига

Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић истакао је након пораза од Лајпцига у Лиги шампиона да црвено-бели жељно ишчекују реванш сусрет против немачког тима у Београду.
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Лајпцига 3:1 у трећем колу Групе Г Лиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шампиона. Звезда тренутно заузима последње место са једном бодом, колико има и Јанг бојс.

"Ово је утакмица у којој смо имали наше шансе, посебно у другом полувремену где смо играли јако добро првих десет минута. Знали смо да ћемо имати прилику да их казнимо, припремали смо анализу добро, знали смо где су њихове мане. Да смо били мало мирнији могла би да утакмица да оде у другом правцу. Остаје жал, не могу да будем задовољан зато што смо изгубили утакмицу, без обзира што смо играли добро. Имали смо изузетно добру публику, дошли су људи из целе Србије, Републике Српске, Немачке, Аустрије и из мог Бачког Јарка", навео је Мирко Иванић.
Звезда против Лајпцига игра реванш сусрет 7. новембра, а меч ће се играти у Београду на стадиону "Рајко Митић".
"Овај пут смо стварно имали наше шансе, они су казнили нас, а не ми њих. Мислим да је то одвело утакмицу у том правцу. Једва чекамо реванш утакмицу. Видели смо да можемо да извучемо из ове утакмице... Када смо играли против Манчестер ситија, схватили смо да је то неки други фудбал, Премијер лига, шампиони Европе, шампиони света, овде иако се ради о феноменалној екипи имали смо доста наших прилика и то је оно што нам даје наду да узмемо бодове у Београду", рекао је Иванић.
У другој утакмици Групе Г, Манчестер сити је савладао 3:1 екипу Јанг бојса.
Група Г:
1. Манчестер сити 9
2. Лајпциг 6
3. Јанг бојс 1
4. Црвена звезда 1

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.