Izvor: RTS, 24.Okt.2023, 23:20

Реал у Браги уписао нова три бода, Наполи тријумфовао у Берлину

Фудбалери Реала уписали су и трећу победу ове сезоне у Лиги шампиона, пошто су у трећем колу Групе Ц славили у Браги 2:1. Наполи у Берлину бољи од Униона минималним резултатом.
Не толико резултатски убедљив, али врло сигуран тријумф извојевали су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фудбалери Реала у Браги и тако задржали стопроцентни учинак после три кола у Лиги шампиона.
Реал је контролисао игру и резултат, иако је португалски тим имао неколико прилика да дође до још неког поготка и тако изненади фаворита у овој утакмици и овој групи.
Родриго је у 16. минуту донео предност Реалу, коју је у 61. минуту меча дуплирао Џуд Белингем.
Брага се брзо вратила у игру и само два минута касније смањила резултат.
Реалу су на овом мечу поништена три поготка, а Винисијусу је досворан вероватно најмањи офсајд у новијој историји фудбала, макар откако се офсајд линија повлачи полуаутоматски.
Брага је то покушала да искористи, али је у неколико наврата добро интервенисао Кепа на голу "краљевског клуба", који је тако дошао до трећег тријумфа у такмичењу.
Наполи је у Берлину дошао до изузезтно важне победе у борби за пласман у наредну фазу, а стрелац јединог поготка на мечу против Униона био је Ђакомо Распадори у 65. минуту утакмице.
У врло динамичном мечу било је прилика на обе стране, али су Наполитанци без Виктора Осимена дошли до бодова и до друге победе у такмичењу, док је немачки тим уписао и трећи пораз.
Група Ц, треће коло:
Брага - Реал Мадрид 1:2
Унион Берлин - Наполи 0:1
Реал Мадрид 9
Наполи 6
Брага 3
Унион Берлин 0

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.