Izvor: RTS, 24.Okt.2023, 23:29

Гол Гудеља недовољан против Арсенала, реми Ланса и ПСВ-а

Фудбалери Арсенала савладали су као гости екипу Севиље 2:1, а једини гол за шпански тим постигао је Немања Гудељ. Ланс и ПСВ поделили бодове 1:1, у утакмицама трећег кола Лиге шампиона у Групи Б.
У прошлом гостовању у Лиги шампиона Арсенал је поражен, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << али у трећем колу Групе Б "тобџије" су савладале Севиљу 2:1.
Гости су на "Санчес Пицхуан" стадиону били бољи ривал, стекли су два гола предности, а онда се одбранили од напада Севиље која је свим силама покушала да дође бар до бода на овом мечу.
Гости су повели у последњим тренуцима првог дела, када је Габријел Мартинели истрчао контру и у ситуацији један на један рутински изашао на крај са Ниландом.
У 53. минуту Габријел Жезус је прелепим ударцем дуплирао предност Арсенала, али је Немања Гудељ поготком главом у 58. минуту оставио наду својој екипи.
Ипак, до краја меча није било голова, па је Арсенал дошао до друге победе у групи.
Ланс и ПСВ одиграли су 1:1, чиме је француски тим пропустио прилику да задржи прво место на табели.
Гости су повели у 54. минуту голом Бакајока, да би бод Лансу обезбедио Ваји у 65. минуту утакмице.
Група Б, треће коло:
Севиља - Арсенал 1:2
Лaнс - ПСВ 1:1

Арсенал 6
Лaнс 5
Севиља 2
ПСВ 2

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.