Izvor: RTS, 22.Okt.2023, 18:15

Сферопулос одрадио први тренинг са кошаркашима Звезде

Грчки стручњак Јанис Сферопулос одржао је први тренинг кошаркашима Црвене звезде након што је на позицији шефа стручног штаба заменио Душка Ивановића.
Грчки кошаркашки стручњак Јанис Сферопулос нови је тренер Црвене звезде, а на тој позицији >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је заменио Душка Ивановића који је смењен због лошег отварања сезоне у Евролиги.
Сферопулос је промовисан у недељу на званичним налозима клуба на друштвеним мрежама, а већ је стигао и да обави први тренинг са кошаркашима београдске екипе.
Прву утакмицу под вођством новог шефа стручног штаба Звезда игра већ у понедељак у оквиру четвртог кола регионалне лиге против екипе ФМП-а у Железнику.
Некадашњег тренера Олимпијакоса и Макабија у кратком периоду очекују два дуела са Партизаном, први у Евролиги у четвртак, а потом и у АБА лиги у понедељак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.