Izvor: RTS, 20.Okt.2023, 23:45

Ивановић: Борили смо се, веома сам задовољан својим тимом

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић после вечерашњег пораза од Виртуса рекао да је упркос поразу веома задовољан својим тимом који је дао максимум.
Кошаркаши црврно-белих су на гостивању у Болоњи поражени од Виртуса са 85:79 у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << четвртог кола Евролиге али упркос поразу њихов тренер Душко Ивановић није био незадовољан приказаном игром свог тима.
"Честитам Виртусу. Играли су добро и играли су онако како смо очекивали да ће играти. Мислим да је велика разлика за нас, и мислим, што је још важније, наш шут за три поена у првих 20 минута. Борили смо се и веома сам задовољан својим тимом. Борили смо се и на крају изгубили утакмицу, али морам да кажем да су моји играчи заиста дали све од себе и пружили максимум који могу. Имамо много ствари које морамо доказати тиму. Разлика је виђена у овој посебној игри, али нема се више тога за рећи. Срећан сам, борили смо се и то је била разлика", рекао је Ивановић на конференцији за новинаре.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.