Izvor: RTS, 19.Okt.2023, 16:25

Дуљај: Утакмица са Спартаком важна као дерби

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је да ће црно-бели ићи на победу против Спартака и додао да је за његов тим сваки наредни меч најважнији.
Партизан ће у петак од 20 часова гостовати Спартаку у 12. колу Суперлиге Србије.
"Нема комбиновања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јер је ово најважнија утакмица, то је дерби за нас, финале, ништа друго ме не интересује, само Спартак. Спремали смо се, знам из искуства да је ова утакмица најважнија, као дерби. Морамо да максимално да се припремимо за оно што нас очекује. Сви су здрави, нема повређених, имам састав у глави, али увек нешто може да се промени. Морам да сачекам да се тренинг заврши и да видим на кога могу да рачунам", рекао је Дуљај на конференцији за медије у Београду.
Он је истакао да Нејтан де Медина неће играти против Спартака.
"То је специфична позиција, он није везни играч, крило или нападач, па да може постепено да се уводи у игру, позиција штопера је таква да је тешко да га убаците 15 минтута и да постепено улази у ритам, као што су улазили, Калулу, Захид, Северина... Али у саставу сигурно неће бити ако то питате", додао је тренер Партизана.
Дуљај је навео да очекује добар меч у Суботици.
"Ми се припремамо као и претходно против Лучана, играју са три позади, они су мотивисани, верујем да ће нам терен дозволити да играмо фудбал, јер публика заслужује да види добар фудбал, уз навијаче који ће нам бити ветар у леђа и велики штит", изјавио је Дуљај и позвао навијаче Партизана да у великом броју дођу на меч у Суботици.
Партизан је први на табели Суперлиге Србије са 25 бодова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.