Izvor: RTS, 19.Okt.2023, 15:49

Уефа: Дуел Белгије и Шведске регистрован резултатом у тренутку прекида, без мечева у Израелу до даљег

Утакмица кбвалификација за Европско првенство између Белгије и Шведске која је прекинута на полувремену, због пуцњаве у Бриселу, регистрована је резултатом 1:1, који је био актуелан у тренутку прекида, саопштила је Уефа. Истовремео, европска Кућа фудбала одлучила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је да до даљег неће бити организоване утакмице у Израелу.
Прекинута утакмица квалификација за Европско првенство између Белгије и Шведске, регистрована је резултатом у тренутку прекида 1:1, одлучила је Уефа.
Меч Групе Ф одигран у понедељак у Бриселу, али је на полувремену прекинут после информације да су у престоници Белгије убијена два навијача шведске репрезентације.
Резултат неће утицати на стање на табели групе, пошто су Белгија и Аустрија већ обезбедиле пласман на континентални шампионат, а Шведска је без шанси.
Истовремено, Уефа је одлучила да до даљег неће организовати утакмице у Израелу, због ратних сукоба у овој држави.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.