Izvor: RTS, 18.Okt.2023, 23:28

Ивановић после пораза од Монака: Још тражимо праву игру

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић рекао је после пораза од Монака (76:82) у трећем колу Евролиге да његова екипа има много нових играча и да још тражи праву игру.
Звезда је поразом од Монака дошла на скор 1-2 у елитом такмичењу.
"Имали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << смо у финишу меча три кардиналне грешке у нападу, да није било тога, било би егал. Играли смо добро све до последња четири минута. Ја нећу да тражим оправдања, имамо много нових играча, нисмо дошли у праву форму, да се зна како можемо да играмо, још тражимо праву игру", рекао је Ивановић.
Тренер црвено белих одговорио је шта је пресудило у корист Монака.
"Монако је играо увек са контактом, а ми не. Они су више били у могућности да направе фаул. Ми смо у трећој четвртини имали пет, а они нула фаулова. Тренер Звезде је прокоментарисао и партије Митровића, Боломбоја и Нејпира.
"Митровић је на тој позицији био је наш најбољи играч. Боломбој је био наш најбољи играч у одбрани и нападу. Био је уморан, зато није играо у финишу. За Нејпира мислим да ће бити играч одлуке у многим наредним утакмицама, може и он да изгуби утакмицу, то је саставни део игре, закључио је Ивановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.