Izvor: RTS, 18.Okt.2023, 23:13

Саша Обрадовић: Звезда има нови тим за који је потребно стрпљење

Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић рекао је после победе Монака над Црвеном звездом (82:76) да његов бивши клуб има нови тим за који је потребно стрпљење.
Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић рекао је после победе Монака над Црвеном звездом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (82:76) да његов бивши клуб има нови тим за који је потребно стрпљење.
Обрадовић је на почетку конференције за медије истакао да је његова екипа заслужено победила црвено-беле.
"Мислим да смо заслужили да победимо у овој физички изузетно захтевној утакмици. Прво полувреме није било довољно добро. У другом полувремену преузели смо контролу над утакмицом и на крају преломили меч, имали смо и пет скокова више, а у оваквим мечевима свака ситница може да пресуди. Мајк Џејмс је у финишу преузео лидерску улогу и много нам помогао да остваримо циљ", рекао је Обрадовић.
Он је прокоментарисао чињеницу да се у Арени синоћ и вечерас скупило скоро 40 хиљада људи.
"Ово је био још један празник кошарке, обе утакмице су доказале колико се у Србији воли кошарка. Лоше су стартовали и једни и други, али сезона је дуга и сигурно да обе екипе могу да бележе боље резултате. Партизан је прошле године кренуо лоше, па је на крају био на корак од пласмана на фајнал-фор", додао је Обрадовић.
На крају је причао и томе колико му је емотивно да игра против бившег клуба.
"Мени стварно није лако да играм против Звезде. То је екипа моје младости и одрастања. Увек су ми помешане емоције. Звезда има нову екипу и сигурно је да ће бити све боља како време буде пролазило. Најважније је имати стрпљење, а то код нас често није случај", закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.