Izvor: RTS, 17.Okt.2023, 23:27

Митровић: Можете да нас волите, мрзите и критикујете, али ми се увек враћамо јачи

Нападач селекције Србије Александар Митровић изјавио је након победе против Црне Горе да је остварен велики корак ка пласману на Европско првенство и додао да су атмосфера и другарство у репрезентацији на високом нивоу.
Фудбалери Србије савладали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су Црну Гору 3:1 у претпоследњем колу квалификационог циклуса за Европско првенство.
"Јако битна победа и битна утакмица, пре свега због притиска пре меча. Оно што је сигурно, оваква екипа и овакво другарство, атмосфера у репрезентацији не могу да заврше квалификације другачије. Можемо да играмо лоше, да имамо лош дан, али никад никад не одустајемо. Ова екипа верује од првог до последњег минута, и кад паднемо играмо још јаче. Можете да нас мрзите, волите, да нас критикујете, али се увек јачи враћамо", рекао је Митровић.
Митровић се потом захвалио навијачима који су дошли у великом броју и како је он рекао бодрили селекцију од првог до последњег минута.
"Ово су моји дечачки снови. Све се успорава, осети се адреналин који не може да се опише. Ја сам имао прилику да остварим још један сан, да постигнем битан гол и доведем репрезентацију на корак до Европског првенства", истакао је двоструки стрелац на меча.
Најбољи стрелац у историји Србије истакао је да је направљен велики корак ка пласману на Евро, али још није готово.
"Треба славити сада, али треба бити опрезан, треба одрадити посао до краја. Видели смо да сви играју фудбал данас. Још ништа није готово, али све зависи од нас", додао је нападач Ал Хилала.
Фудбалерима предстоји повратак у клубове, а потом новембарски циклус у којем ће снаге одмерити са Бугарском.
"Сад назад у клубове, да се одморимо а онда да се у новембру вратимо у репрезентацију да пред нашим навијачима у Лесковцу обезбедимо пласман на то Европско првенство после више од 20 година", закључио је на крају Митровић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.