Izvor: RTS, 17.Okt.2023, 23:12

Пикси за РТС: Одвешћу Србију на Европско првенство, нема дилеме

Селектор Србије Драган Стојковић Пикси рекао је после победе над Црном Гором да је поносан на своју екипу и још једном обећао да ће Србију одвести на Европско првенство у Немачкој.
Србија је савладала Црну Гору 3:1 и дошла на корак до пласмана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на Европски шампионат.
"Пресрећан смо врло важне победе у предивном амбијенту, српска страна је далеко задовољнија од црногорске. Играчи су показали карактер и менталитет. То је група играча којој верујем, знам да ће за дрес Србије дати све. Тешка утакмица у психолошком смислу. Веровали смо да можемо до победе и да отворимо врата Немачке", рекао је Стојковић за РТС.
Пикси је још једном поновио обећање да ће одвести Србију на континентално првенство, први пут од 2000. године.
"Одвешћу Србију на Европско првенство, нема дилеме. Србија је показала велико срце и фудбалско знање у такмтичком смислу. Све је било припремљено унапред и због тога сам био миран", каже селектор "орлова".
Стојковић каже да је задовољан како је екипа реаговала после пораза у Будимпешти.
"Нисмо губили наду. Момци су реаговали феноменално. Знали смо да је ова утакмица од огромне важности. Мислим да смо заслужили ову победу, веома сам поносан", рекао је селектор.
Пикси је за крај рекао да победу посвећује Србији.
"Победу дарујемо држави Србији, ми смо само били ту да им донесемо радост", завршио је селектор Стојковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.